Vragen?

Bel ons op:

0348 - 40 94 48

Maandag tot vrijdag
07:30 - 17:00 uur

Heeft u een vraag en wilt u door één van onze medewerkers teruggebeld worden? Vul dan de onderstaande gegevens in.

Mig lassen


Mig lassen is de meest gebruikte manier van lassen, voor zowel hobbymatige als professionele lassers. Bij mig lassen last u met een lasapparaat die tijdens het lassen continue een draad aanvoert.

MIG staat voor Metal Inert Gas. De naam komt van het smeltbad van de lasmachine. Deze wordt tijdens het lassen beschermd door een beschermgas (inert gas). Mig lassen staat bekend om de snelheid, hoge flexibiliteit en hoge neersmelt. De toepassing is breed: uiteenlopend van ijzer tot RVS en aluminium.

Vroeger werd mig lassen eigenlijk alleen maar door professionals gedaan, vanwege de hoge aanschafprijs van een mig lasapparaat. Tegenwoordig zijn de apparaten goedkoper en kiezen ook hobbyisten voor een mig lassen.

Twijfelt u tussen verschillende lasapparaten? Neem dan telefonisch contact met ons op! Wij helpen u graag verder en adviseren u in de keuze.

Bedenktijd
Voor alle mig lasapparaten op de site geldt: u hebt 14 dagen bedenktijd, na de aankoop. Mocht u na enkele dagen dus als nog terug willen komen op uw aankoop, dan kunt u het mig lasapparaat gewoon aan ons terugsturen. Wij storten het bedrag dan op uw rekening terug.