Vragen?

Bel ons op:

0348 - 40 94 48

Maandag tot vrijdag
07:30 - 17:00 uur

Heeft u een vraag en wilt u door één van onze medewerkers teruggebeld worden? Vul dan de onderstaande gegevens in.

Betalen

Betaling
Via de site heeft u de mogelijkheid om veilig via iDEAL te betalen of om het bedrag zelf over te schrijven. Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling bij ons in Woerden te komen afhalen en contant of per pin te betalen.

Betalen via iDEAL
Direct en veilig afrekenen
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, ING, ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank, kunt u betalen via iDEAL, de gemakkelijkste en meest veilige betaalmethode voor online betalingen. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze service is kosteloos.

Vooruitbetalen per bank
U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Welding Planet. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die u vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Welding Planet wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Binnenlandse betalingen kunnen gebruik maken van de onderstaande rekeningnummers.
Rabobank: NL93RABO0118580493
Vestigingsplaats: Woerden
T.n.v. Welding Prof Center
Onder vermelding van uw bestelnummer.

BTW nummer: NL815662993B01

Voor betalingen buiten Nederland
IBAN: NL93RABO0118580493
BIC Code: RABONL2U

Al onze artikelen zijn excl. BTW.

Orders boven de € 150.- worden franco verstuurd, onder dit bedrag wordt er € 5,00 aan verzendkosten berekend.(prijzen excl. BTW)

Mocht er in de levering iets niet juist zijn dan kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat u de juiste goederen aangeleverd krijgt.