Vragen?

Bel ons op:

0348 - 40 94 48

Maandag tot vrijdag
07:30 - 17:00 uur

Heeft u een vraag en wilt u door één van onze medewerkers teruggebeld worden? Vul dan de onderstaande gegevens in.

Betalen

Betaling
Als u via de website besteld betaald u via overboeking. U ontvangt een orderbevestiging, nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de order naar u verzonden.  Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling bij ons in Woerden te komen afhalen en op locatie contant of per pin te betalen.

Vooruitbetalen per bank
U betaald het totaalbedrag via een overschrijving  aan Welding Planet. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. U krijgt alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die u vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Welding Planet wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Binnenlandse betalingen kunnen gebruik maken van de onderstaande rekeningnummers.
Rabobank: NL93RABO0118580493
Vestigingsplaats: Woerden
T.n.v. Welding Prof Center
Onder vermelding van uw bestelnummer.

BTW nummer: NL815662993B01

Voor betalingen buiten Nederland
IBAN: NL93RABO0118580493
BIC Code: RABONL2U

Al onze artikelen zijn excl. BTW.

Orders boven de € 150.- worden franco verstuurd, onder dit bedrag wordt er € 5,00 aan verzendkosten berekend.(prijzen excl. BTW)

Mocht er in de levering iets niet juist zijn dan kunt u contact met ons opnemen en wij zorgen ervoor dat u de juiste goederen aangeleverd krijgt.